Η δεύτερη γενιά οινοποιών
Πέρα από το τεχνικό και υλικό υπόβαθρο, φυσικά είναι απαραίτητο και ένα σωστά εξειδικευμένο και ενημερωμένο ανθρώπινο δυναμικό.Τα τρία παιδιά της οικογένειας αποφάσισαν, λοιπόν, να ακολουθήσουν το δρόμο και την παράδοση των προγόνων, φέρνοντας παράλληλα νέα γνώση και εξειδικευμένη πληροφορία στο οινοποιείο, με στόχο να αναβαθμίσουν την παραγωγή και τη διαχείριση των προιόντων του κτήματος.
Έτσι ο Μανώλης Κοσμαδάκης, μεγαλύτερος γιος, επέλεξε να σπουδάσει Χημικός στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου και αυτή τη στιγμή τελειώνει τις σπουδές του, ενώ παράλληλα φροντίζει να συμμετέχει ενεργά στο οινοποιείο της οικογένειας. Ακόμη έχει εργαστεί κατά περιόδους σε άλλα οινοποιεία, έτσι ώστε να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του σχετικά με την οινοποίηση και τον ποιοτικό έλεγχο του τελικού προιόντος.
Ο Γιώργος Κοσμαδάκης, σπουδάζει στο Γεωπονικό Τμήμα στο Ηράκλειο και έχει κληρονομήσει την αγάπη των παππούδων του για το αμπέλι, οπότε θα τον βρείτε συχνά δίπλα στον πατέρα του να φυτεύει νέα κλήματα ή να φροντίζει και να κλαδεύει τα παλαιότερα.
Η Κατερίνα Κοσμαδάκη, το νεότερο από τα μέλη της οικογένειας, σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, θέλοντας να φανεί χρήσιμη στην προώθηση του τελικού προϊόντος καθώς και στην αναβάθμιση της διαδικασίας παραγωγής. Επίσης, φροντίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της επάνω στην οινογευσία και κατέχει για την ώρα την πιστοποίηση του WSET επιπέδου 1.