Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για ένα απαιτητικό σταφύλι, που καλλιεργείται και τιθασεύεται με επιτυχία στην καρδιά της Κρήτης και στη συνέχεια, μέσω στοχευμένης οινοποίησης και κατάλληλης παλαίωσης, αναδεικνύεται σε ένα ισορροπημένο κρασί, με πληθωρικό σώμα και πολύ καλές τανίνες που επιδέχονται επιπλέον παλαίωση.
Το 2017 ήταν μια χρονιά που ο χειμώνας στην Κρήτη ήταν γεναιόδωρος με χιόνια πολλά στα βουνά, τα οποία μας έδωσαν νερό και θρεπτικά στοιχεία, για να έχουμε σταφύλια εξαιρετικής ποιόττας. Το Cabernet Sauvignon ωρίμασε σε ιδανικές συνθήκες και μας έδωσε ‘ισορροπία’. Γεμάτο σώμα με έντονα χαρακτηριστικά από άγρια βατόμουρα, αποξηραμένους χουρμάδες, μπαχάρι και κανέλλα. Ένα κρασί απολαυστικό να το χαρείτε τώρα, αφού το βάλετε σε καράφα για μια ώρα περίπου.
Ταιριάζει αρμονικά με: